Saved  
09
Aug

Pähkis-Weekend

20:00 | Vantaa - Lammaspuiston picnicnurmi
9-10.8 Pähkinärinteen Lammaspuistossa ulkoilmaleffa, livemusaa ja ohjelmaa koko perheelle. Perjantai-iltana kankaalle heijastuu upea syyskuussa 2023 ensi-iltansa saanut Aki Kaurismäen Kuolleet lehdet. Lauantaina alueella ohjelmaa klo 14 alkaen ja livemusaa klo 16 eteenpäin. Tapahtumiin vapaa pääsy!
Vapaa pääsy
Kulttuuri
19:00 | Vantaa, Myyrmäki, Myyräncolo - Skenesali
Mikko Joensuu saapuu ensimmäistä kertaa Skenesaliin!
Mikko Joensuu on hehkutettu laulaja-lauluntekijä, jonka tuorein albumi Long Ark ilmestyi seitsemän vuoden tauon jälkeen tammikuussa 2024. Kymmenen kappaletta sisältävä 82-minuuttinen albumi on kerännyt ylistystä ulkomaita myöden. Albumin helmikuinen julkaisukonsertti Helsingin Musiikkitalolla oli loppuunmyyty.
“Long Ark -teema tarkoittaa minulle kahta asiaa; ihmisen tietoisuuden isoa kaarta tai venettä, jossa jokainen ihminen voi pienen hetken olla tietoisena olentona ja käydä läpi yhteyttä ja merkitystä ja omaa olemassaoloansa.” – Mikko Joensuu
Mikko Joensuun 2015-2017 vuosina ilmestynyt albumitrilogia Amen oli ainutlaatuinen kokonaistaideteos, joka poiki tekijälleen mm. Teosto-palkinnon. Artisti tunnetaan myös Joensuu 1685 -yhtyeen laulajana.
 
Liput ennakkoon Tiketistä 22€. Ovelta, mikäli jäljellä 25€.
Pääsymaksu
Myyräncolo
20:00 | Vantaa, Myyrmäki, Myyräncolo - Skenesali

 

Kaipaatko heilaa syksyn viileneviin päiviin, tai miksei pidemmäksikin aikaa? Tule etsimään elämäsi rakkautta, hyvää seuraa ja kuumaa menoa Länsi-Vantaan sydämeen Skenesalille!
Hyvien kulkuyhteyksien äärellä, Myyrmäen aseman vieressä Skenesalissa järjestetään sinkkubileet lauantaina 27.09.2024 ja luvassa on taatusti loistava meno, sekä kuumia sinkkuja!
Illan musiikista vastaa mm Milliklubilta tuttu DJ Awa.
Aikataulu:
Ovet auki klo 20:00
DJ klo 22:00
Valomerkki klo 03:30
Bileet kestävät klo 04:00 saakka
Liput ennakkoon Tiketistä 10€. Ovelta 12€, mikäli jäljellä.
Pääsymaksu
Myyräncolo
19:00 | Vantaa, Myyrmäki, Myyräncolo - Skenesali

 

Emma-voittaja ja loppuunmyytyjä keikkoja keväällä soittanut Pesso julkaisi neljännen albuminsa "sadboi" maaliskuussa 2024. Vahvoista albumikokonaisuuksistaan tunnettu Pesso kuvailee uuden albumin olevan hänelle rauhaa tuonut projekti.
”sadboi-albumi on sellanen lohtulevy mulle itelleni”, Pesso kertoo.
Uudelta albumilta julkaistiin kolme singleä — "tennistä feat. Pykäri", "kauan (ihan liian)" ja "kermavaahtoo" — ennen koko tuotoksen julkaisua. Nyt Pesso kiertää levyjulkaisun tiimoilta ympäri Suomea kevätkiertueella.
Pesso on artisti ja tuottaja, joka säveltää, sanoittaa, tuottaa ja sovittaa musiikkinsa itse. Ennen maaliskuun julkaisuaan albumit "Kunnes mä tapasin sut" (2018), "Miks sä et oo niinku kaikki muut?" (2020) ja "33" (2022) julkaissut artisti on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä tämän hetken kiinnostavimmista artisteista ja live-esiintyjistä. Pesso on tehnyt uransa aikana yhteistyötä artistien kuten Gasellien, pehmoainon, Pyhimyksen, F:n, Karinan ja Yonan kanssa. Artistin kuunnelluimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa 1000 VIIKKOO (feat. pehmoaino), Haikee sekä FYE.
 
Liput ennakkoon Tiketistä 20€. Ovelta 25€, mikäli jäljellä.
Pääsymaksu
Myyräncolo