Myyrmäen asukasfoorumi

VantaaMyyrmäki Iskostie 8, 01600 Vantaa Kilterinkoulu
Tulosta
29 toukokuu. 2023
17:00
12 Day(s) Ago

Tapahtuman kuvaus

Myyrmäen suuralueen asukasfoorumi
Missä mennään Myyrmäessä? Tule keskustelemaan kaupungin johdon kanssa Myyrmäen suuralueen ajankohtaisista kysymyksistä asukasfoorumiin 29.5. klo 18 alkaen Kilterin koululle tai etäyhteyden kautta osoitteessa vantaa.fi/asukasfoorumi-myyrmaki2023.
Kanssasi keskustelemassa on asukasfoorumissa vs. kaupunginjohtaja Katri Kalske, apulaiskaupunginjohtajia, asiantuntijoita ja luottamushenkilöitä. Ohjelmassa on yleinen kysymys-vastaus-hetki sekä keskustelua eri teemojen ympärillä pienemmissä porukoissa apulaiskaupunginjohtajien johdolla.
Lapsille on järjestetty mukavaa tekemistä ja hoito asukasfoorumin ajaksi, joten voit tulla koko perheellä paikalle. Lasten ohjelma alkaa 17. Kahvia ja pientä purtavaa on tarjolla 17.30 alkaen.
Asukasfoorumin yksi keskeinen teema on turvallisuus, mutta pääset vaikuttamaan muihin aiheisiin ennakkokyselyn kautta 7.5. mennessä. Otamme vastauksesi huomioon tilaisuuden sisältöä suunnitellessa ja nostamme joitakin kysymyksiä esille itse tilaisuudessa.
 
KISU PIKKULAINEN VAAROJEN VARJOISSA - vuorovaikutteinen tanssisatu ystävyydestä, yksinäisyydestä ja perheen tärkeydestä ma 29.5. klo 17 Myyrmäen asukasfoorumissa Kilterin koululla.
Vapaa pääsy.
Tervetuloa?
 

Tapahtumapaikan Kilterinkoulu sijainti

Tapahtumapaikka - Kilterinkoulu

Ota yhteyttä suotaan järjestäjään