Suosittu Mikko Joensuu
Myyräncolo | Skenesali
2024-09-20

Mikko Joensuu

Vantaa, Myyrmäki, Myyräncolo
Suosittu Sinkkubileet
Myyräncolo | Skenesali
2024-09-27

Sinkkubileet

Vantaa, Myyrmäki, Myyräncolo
Suosittu Pesso
Myyräncolo | Skenesali
2024-10-12

Pesso

Vantaa, Myyrmäki, Myyräncolo

Lyttä & Tohtori Getto, Nicce, Toge Rosonen

VantaaMyyrmäkiMyyräncolo Jönsaksentie 6 Skenesali
Tulosta
25 toukokuu. 2024
19:00
18 Day(s) Ago

More Information

Tiketti
Pääsymaksu

Tapahtuman kuvaus

Pitkään suomirapin saralla vaikuttanut KPC-kollektiiviinkin kuuluva Lyttä julkaisi kesällä 2022 “REIJO” nimeä kantavan albumin. Albumi on tiivis seitsemän biisin kokonaisuus, jolla artisti lunasti viimeistään paikkansa räppikentällä myös sooloartistina. Albumilla vierailee Jyväskylän uuden aallon kirkkaimmat tähdet, kun fiittilistaa komistaa Gettomasa, Lauri Haav, Axel Kala sekä Pyrythekid. Albumin biiteistä vastaavat Ruuben, Axel Kala, Skywalk, Xrphan sekä Lyttä itse.
Tohtori Gettoa on kuvailtu “KPC:n mysteerisimpinä jäsenenä”, joka on niittänyt kehuja erityisesti savuisista ja iskevistä riimeistään. Artisti on ollut mukana uransa alkutaipaleella Korstoraatio rap-ryhmässä, joka toimi viimeistä kertaa yhdessä vuonna 2017. Tämän jälkeen hän jatkoi kuitenkin musiikin tekemistä soolouralla. Vuonna 2019 artisti julkaisi EP:n ”GG Allin/Tohtori Getto” ja on tehnyt yhteistyötä muun muassa rap-konkareiden Gettomasan, Lauri Haavin, Lytän ja Joosu J:n kanssa. Myös KPC-kollektiiviin lukeutuva, rap-artisti ja tuottaja Kriso kuuluu artistin studiosessareiden vakiokokoonpanoon.
Vuoden 2020 lopussa artistit julkaisivat yhdessä albumin “Lyttä & Tohtori Getto!!”. Samainen jyväskyläläinen kaksikko julkaisi vuonna 2023 odotetut singlet Räkikset ja Mun maineel part 2, joka on jatkoa edelliseltä yhteisalbumilta löytyvälle Mun maineel -kappaleelle. Tämän duon tuorein loppuvuonna ilmestynyt yhteisjulkaisu Kaks nimee sai erityisen hyvän vastaanoton kuulijoilta, luoden artisteille entistä kovempaa nostetta. Tohtori Getto on julkaissut viime vuonna myös omaa tuotantoaan kahden tuplasinglen verran: Yo!(Kotibileet) / Tohtorin tarina ja Halinalle / Paholainen. Lyttä palasi pariksi vuodeksi soolomateriaalin pariin sainattuaan yhteisdiilin Överdogin ja Universalin kanssa. Kulttiyhtye Korstoraatiosta ponnistanut sekä Gettomasan keikka DJ:nä toiminut Lyttä on viime aikoina tehnyt nimeä myös tuotantopuolella. Artistin kädenjälkeä voi kuulla Gettomasan Veli mä vannon ja Istu -biiseillä sekä Joosu J:n Matador-singlellä.
Tällä hetkellä ainoastaan Lyttä & Tohtori Getto -kokoonpanolla keikkaileva duo suuntaa vauhdilla kohti toista yhteisalbumiaan, jolta voidaan odottaa edellisten taidonnäytteiden tapaan suurta suosiota omassa genressään.

Tapahtumapaikan Skenesali sijainti

Tapahtumapaikka - Skenesali

Ota yhteyttä suotaan järjestäjään