Siivouspäivän yhteiskirppis

VantaaMyyrmäki Myyrmäenraitti, 01600 Vantaa Myyrmäenraitti
Tulosta
30 toukokuu. 2020
09:00
7 Day(s) Ago

More Information

Vapaa pääsy

Tapahtuman kuvaus

Muutetaan Myyrmäenraitti jälleen 30.5.2020 Siivouspäivän kunniaksi kilometrin pituiseksi kirpputoriksi. Tyhjennä kellarit, komerot, kaapit ja muut paikat ylimääräisestä tavarasta ja tule Myyrmäenraitille myymään. Tule mukaan myymään tai ostamaan. Kerätään Myyrmäenaritille yli 300 myyntipistettä iloisen kaupunkikarnevaalin hengessä.Kutsu myös kaverisi mukaan!Ohjeet myyjille:

1. Myyntipisteen saa pystyttää Myyrmäenraitille Liesikujan ja Uomatien väliselle osuudelle. Liesikujan sekä Paalutorin välisen osuuden kaupunki on varannut puolueiden eurovaaliteltoille.

2. Mertkitse myyntipisteesi myös siivouspaiva.com sivuston karttaan. http://siivouspaiva.com/

3. Myyntipisteitä ei kuitenkaan pystytetä kiinteistöjen sisäänkäyntien eteen. Myös pelastustiet on pidettävä avoimina.

4. Kaupungin luvan mukaan urheilutalon edustalla ei saa tarjoilla kahvia, eikä mitään syötävää.

5. Jokainen tuo omat pöydät, rekit ja viltit.

6. Huonolla ilmalla alikulkutunnelit ovat suosittuja myyntipaikkoja. Mikäli näin kehnosti käy, yritetään mahduttaa tunneleihin mahdollisimman monta myyjää.

7. Siivouspäivä on siisti päivä. Jokainen siivoaa omat tavaransa ja sotkunsa pois myynnin loputtua. Uimahallin edustalta löytyy Kierrätyskeskuksen auto sekä UFF:n laatikot. Paalutorin reunalta löytyvät HSY:n kierrätyslaatikot pientavaroille.

8. Virvokkeita saa uimahallin kahvilasta tai Lunan terassilta. WC-tilat löytyvät uimahallilta. Parkkipaikkoja on Uimahallin vieressä, Myyrmäentie 2:n edessä, Myyrmannin pohjoispuolella sekä Liesitorin parkkitalossa. Myyrmäenraitille ei saa ajaa autolla.

ILOISTA SIIVOUSPÄIVÄÄ!

Tapahtumapaikan Myyrmäenraitti sijainti

Tapahtumapaikka - Myyrmäenraitti

Myyrmäenraitti on noin 800 metriä pitkä etelä-pohjoissuuntainen kävelykatu joka kulkee Paalutorilta Louhelan aseman kulmille.

Ota yhteyttä suotaan järjestäjään