Myyr Yorkin puistokirppis

VantaaMyyrmäkiLouhela Jokiuoman puisto, 01600 Vantaa Jokiuomanpuisto
Tulosta
14 kesä. 2020
11:00
218 Day(s) Ago

More Information

Vapaa pääsy

Tapahtuman kuvaus

Kesän 2020 Puistokirppis. Tervetuloa mukaan!

Tule mukaan myymään, ostamaan, tapaamaan ihmisiä tai muuten vain nauttimaan mukavasta ilmapiiristä. Puistoon voi tulla myös ihan pik nikille tai pelaamaan erilaisia pelejä omilla välineillä.


Kaikki voivat tulla myymään tulla ilman ennakkoilmoittautumista. Myyntipaikat eivät maksa mitään, eikä järjestäjien toimesta ole tarjolla pöytiä, rekkejä tai muuta rekvisiittaa. Jokainen tuo mukanaan oman filtin, maton, pöydän tai rekin myytävien tuotteiden esillepanoa varten.

Dj:n yritämme järjestää paikalle soittamaan levyjä ainakin osaksi ajasta. Lisäksi katumuusikot ovat tervetulleita. Molempiin hommin on toivottavaa ilmoittautua.

Nyt tyhjentämään komerot, kellarit ja varastot turhista tavaroista ja suunnaksi Jokiuomanpuisto. Mukaan voi ottaa ystävät ja lapset vaikka mukavalle puisto pik nikille.

Säännöt:

1. Käytettävissä ovat Jokiuomanpuiston ruohokentät Haltiantien ja Ruskokujan välillä. Puistoon mahtuu hyvin pari tuhatta myyjää, joten tila ei lopu kesken. Lasten leikkipaikalle, minigolfradalle, koirapuistoon tai matonpesupaikalle ei kuitenkaan saa mennä myymään.

2. Puistoon ei saa tulla autolla, mutta parkkipaikkoja löytyy rajoitetusti sekä Haltiantien, että Ruskokujan päässä. Pyri kuitenkin tulemaan paikalle kävellen, pyörällä tai joukkoliikenteellä. Puistoon pääsee I ja P junilla (Louhelan tai Martinlaakson asema), bussilla 421 Hämeenlinnantieltä, busseilla 510 ja 565 Espoosta sekä bussilla 571 Tikkurilan ja Myyrmäen aseman suunnasta. Myrtsin asemalta tulee lisäksi lukuisia muita busseja.

3. Jokainen kerää mukaansa omat roskat sekä myymättä jääneet tuotteet. Puistoon ei tapahtuman jälkeen saa jäädä mitään, mikä kertoo meistä. Mahdollinen kierrätyskeskuksen auto selviää vasta tilaisuutta edeltävällä viikolla.

4. Kerro kirppiksestä kavereillesi, sosiaalisessa mediassa sekä levitä tuosta alta tulostettavissa olevaa flaieria lähiympäristöösi.

Sääntöjen noudattaminen on edellytys sille, että voimme myös jatkossa järjestää kaikille avoimia kirppiksiä.

Tapahtumapaikan Jokiuomanpuisto sijainti

Tapahtumapaikka - Jokiuomanpuisto

Ota yhteyttä suotaan järjestäjään